Despre Comara Trade

  • Home
  • Despre Comara Trade

COMARA TRADE SRL este o companie de trading, care face legătura intre piata din Romania si pietele externe, atat din UE (Portugalia, Spania, Italia etc) cat si SUA si Mexic. Avem contracte de reprezentare sau exclusivitate cu branduri importante din afara României cum ar fi: Feastables by MrBeast, Pickles by Van Holten’s, Ramirez, Paladin, Nigel, Ondulados, Novi, Opo, etc.., dar si din Romania: CIS, Morile Matieș, Bozo etc.
In Romania, principalii clienti ai companiei sunt marile retele de magazine internationale, dar si locale, precum si distribuitori nationali si locali.

Ne străduim să fim un partener de încredere pentru clienții noștri, oferindu-le soluții personalizate și servicii de calitate, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale pieței locale.

Cu o echipă dedicată și o rețea extinsă de parteneri și furnizori, COMARA TRADE SRL este pregătită să răspundă provocărilor și oportunităților din mediul comercial din România și din străinătate, consolidând relațiile de afaceri și contribuind la dezvoltarea durabilă a pieței.